Escrit fa una setmana

Fa temps que no escric. Ho faré per primera vegada en català, com si fos una redacció per alguna de les meves classes.

Acabo de sortir del CPNL del Carrer Mallorca. Acabo de conèixer la meva tutora de les classes a distància. M’ha semblat una persona molt maca. Hem estat parlant una bona estona sobre tots els exercisis que li vaig lliurar. També ha observat la meva expresió oral. M’ha dit que el meu nivell no està malament. La veritat és que m’estic esforçant massa i això s’ha de notar. A la feina tinc temps de parlar català quan vulgui, ja que hi ha molts clients que s’adrecen a mi en aquesta llengua.

La nit passada la intensitat del vent no em va deixar dormir tot el que volia. Tothom dit que de vegades, quan el temps cambia, bufa un vent terrible a Barcelona. Però el dia és bonic i lluminós, així que a la sortida del centre de català he decidit prendre un cafè amb llet i una ensaimada a un lloc que es troba a prop de l’Escola Indulstrial on alguna vegada m’agradaria estudiar joieria o ceràmica. Desprès em provaré alguns parells de sabates que he vist a una botiga d’aquest mateix carrer i que m’han agradat. Quan acabi les compres, tornaré a Esplugues; cal omplir una mica el rebost, sobre tot amb fruita. I a la tarda, com sempre, a la feina. Comença el consumisme atroç. Sembla que cada any el Nadal arriba abans, especialment a la secció infantil on treballo.

Salut!

Anuncios
Published in: on noviembre 10, 2009 at 1:19 pm  Comments (2)  

The URI to TrackBack this entry is: https://herbario.wordpress.com/2009/11/10/escrit-fa-una-setmana/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 comentariosDeja un comentario

  1. Se te entiende bien. Lo del nadal cada año va a peor. Bombardean con publicidad directa o encubierta sin el más mínimo recato. :/

    Salut!

  2. Interesante; si esto no es adaptarse al medio, que venga Montilla y que lo vea. El redactado es casi perfecto. Haría quizás una observación; donde escribes: “esforçant massa”, (esforzando demasiado), pondría “esforçant molt”, (esforzando mucho), ya que creo que nunca el esfuerzo sobra, pues siempre redunda en nuestro propio provecho. En tu caso se nota ese gran esfuerzo que etiquetaría de espectacular. Un abrazo:
    JUAN


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: