IV

El temps passa ràpid. La primavera arribarà aviat -alguns arbres ja estan florits-, tot i que fa uns dies va caure una nevada espectacular, com no recordo des de fa molt temps.

Sóc de nou a l’atur, aquesta vegada amb dret a cobrar la pestació, després d’haver treballat molts mesos seguits sense parar. L’última feina ha sigut una suplència en un col·legi concertat molt prestigiós del centre de la ciutat. Em va trucar el director una tarda per a fer una entrevista. Necessitaven amb urgència una professora susbstituta de Lengua y literatura castellana i Francès, ja que la que tenien s’habia fet molt de mal en una cama baixant les escales.

Com sempre, ha suposat una tasca difícil però satisfactòria.

Si hagués de dir alguna cosa negativa sobre el panorama de l’ensenyament actual, diria que no és gens senzill tractar amb els adolescents, però no per la seva edat conflictiva de què sempre es parla i per la que tots hem passat, sinó per un problema actitudinal de base que no afectava als nois  de fa unes quantes generacions. Em refereixo a la manca d’educació i de respecte cap al professor. En molts casos són fills amb diners però abandonats. Formen part de les generacions clau, del desconeixement de l’autoritat a cases seves i de la poc beneficiosa cultura políticament correcta. És clar que la societat ha de fer alguna cosa al respecte i ben aviat.

Anuncios
Published in: on mayo 18, 2010 at 12:28 pm  Dejar un comentario  

The URI to TrackBack this entry is: https://herbario.wordpress.com/2010/05/18/iv/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: